James Twelvetrees (a.k.a. Hugó)

Description:

Leírás: Egy kemény volt katona, némileg szigorú kiállással. 185 cm magas, edzett, fekete haj illetve komoly barna szem. Kb. mint a jobboldalon látható fiatalember, csak értelemszerűen a szem és hajszínt kell kicserélni.

Klán: brujah
Természet: szigorú
Viselkedés: szigorú/fegyelmezett
Generáció: 10.
Koncepció: katona

Erő 3
Ügy. 4
Állókép. 4
Kar. 2
Manip. 2
Megj. 2
Észl. 3
Int. 3
Érzék 3

Adottságok:
Atletika 2
Helyismeret 1
Kézitusa 4
Kitérés 4

Képességek:
Közelharc 4
Lopakodás 2
Lőfegyverek 4
Túlélés 2
Vezetés 2

Képzettségek:
Humán tud. 1
Nyelvismeret 1 (német)
Számítógép 1
Természettud. 1

Héttér:
Generáció 3
Anyagiak 2
Mentor 1

Diszciplinák:
Szívósság 1
Őserő 2
Gyorsaság 2
Fátyol 1

Erények:
Lelkiism. 3
Önuralom 3
Bátorság 4
Emberség 7
Akaraterő 6

Max. vértart. 13

Bio:

Egy Afganisztáni veterán, több küldetésben is sikeres, régi katonacsaládból.
Atyja azért szemelte ki, mert katonatársaival ellentétben stabilabb egyéniség volt, akit több hadjárat sem rendített meg, és gondolta képes lesz kezelni vámpírlét nehézségeit és hasznos gyalog lesz az Öregek kis kicsinyes játékaiban. Ezt tovább segíti, hogy egy Brujah-hoz képest meglepően engedelmes és rendszerető (ugyebár a katonalét).
Csak két probléma van:
1: Bár James megpróbál a legjobb tudása szerint boldogulni, azonban még nem igazán látja át ezt a túlszofisztikált “ha megszólalsz, megöllek” típusú vámpír társadalom minden buktatóját, és nem igazán érzi, meddig mehet el az egyes (egyelőre összehasonlíthatatlanul erősebb) vámpírokkal szemben.
2:Ezenkívűl Fortuna is ellene van, hiszen hiába küzdött végig egész hadjáratokat, és hiába képzett szinte az összes harciformában ez sajnos a kaland harci eseményeiben nem látszik meg (a túlképzettség hátrány).
A mindennapjaiban fejleszti a diszciplínáit, mert ebben látja annak lehetőségét, hogy ténylegesen kompetens legyen ebben a szívatós vámpírvilágban. Megélhetését leszerelt katonaként, különböző gyártelepek éjszakai biztonsági őreként látja el (elsősorban gyógyszergyárak, illetve biotechnikai intézetek). Ha nem is busásan de rendesen megfizetik, amivel a vámpírlét szükségleteit messzemenőkig kielégíti (lévén, hogy pl.: ételre nem kell költenie).
Hobbija időnként az olvasás (tudom meglepő, elsősorban tudományos ismeretterjesztő lapok és nagyon szereti Jaroslav Hasek: Svejkjét) illetve különböző fegyverek gyűjtése/bütykölése.
Egyébként már életében is utálta a sört.

Vérkötelékek:
Carlos Alejnadro de Extrmadura 1. szint

James Twelvetrees (a.k.a. Hugó)

Brokers&Shotguns Shijima